U infektuan mbi 630 nxënës dhe 190 mësues

Që nga fillimi i vitit shkollor, 631 nxënës dhe 190 mësues dhe profesorë janë infektuar me koronavirus në Mal të Zi.

Në faqen e internetit COVID-19, njoftua se 341 nxënës janë infektuar në shkollat ​​fillore, 256 në shkollat ​​e mesme dhe 34 fëmijë në institucionet parashkollore.

Numri më i madh i mësimdhënësve të infektuar u regjistrua në shkollat ​​fillore, ku u regjistruan 100 mësimdhënës të infektuar, në shkollat ​​e mesme 48 dhe në institucionet parashkollore 42./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!