Rritet numri i duhanpirësve në Malin e Zi

Numri i duhanpirësve në Malin e Zi është rritur për 4.4% në pesë vitet e fundit, është njoftuar në konferencën për media me rastin e Ditës Nacionale të Kontrollit të Duhanit.

Nga Ministria e Shëndetësisë paralajmërojnë ligjin e ri mbi kufizimin e përdorimit të produkteve të duhanit.

Hulumtimi është bërë në popullsin prej 15 deri në 64 vjeç dhe tregoi se përqindja e banorëve që pin duhanin është rritur në 35.4 për qind.

Shperndaje