Fitorja e katërt radhazi e KB Deçiq

Klubi i basketbollit Deçiq në xhiron e 5-të të pjesës së rregullt të sezonit mundi Klubin e basketbollit Sedmica me rezultat 75:99 në transfert.

Pas 5-së xhirove të luajtura Deçiqi gjindet në vendin e tretë në tabelë me 4 fitore dhe një humbje.

Ndeshjen e radhës Deçiqi do ta luajë në Tuz të shtunën në orën 18:00 kundër Klubit të Basketbollit Podgorica II.

Shperndaje