Shkrela: Këshillet do të funksionojnë pa pëngesa edhe pa opozitë

Këshillat parlamentare do të funkionojnë pa pëngesa edhe pa përfaqëuesit e opozitës, kur tashmë veç kanë vendosur të bojkotojnë punën e parlametit, vlerësoi kryetari i këshillit administrativ Luigj Shkrela.

“Unë nuk shoh asnjë arsye pse këshillet nuk do mund të funksionojnë normalisht pa opozitën.Kur në këtë mënyrë mund të funsionoj Kuvendi munden edhe këshillet, “tha Shkrela për agjencin MINA.

Shkrela tha se pëfaqësuesit e shumicës parlamentare dhe të partive të pakicave kanë dorëzuar propozimet për antarët e organëve parlamentare, kurse partitë opozitare, të cilat bojkotuan punën e parlamentit, ende nuk kanë paraqitur propozimet për anëtarët e organeve punuese./Malësia.ME/

Shperndaje