Alternativa Shqiptare emëron Këshillin Vendor të Malësisë

Të nderuar miq,

Alternativa Shqiptare gjithnjë ka informuar opinionin lidhur me aktivitetet e veta të përditshme në realizimin e pikësynimeve të veta programore.

Në veçanti jemi të fokusuar në zgjerimin e anëtarësisë me kuadro të reja si mbështetjen kryesore në veprimtarinë tonë të përgjithshme.

Andaj, duke u organizuar në punën e vet përmes këshillave vendore, me kënaqësi të madhe kemi pranuar anëtarë të rinj të gatshëm të kontribuojnë në arritjen e sukseseve sa më të mëdha në veprimtarinë e ASH.

Ngjashëm kemi vepruar edhe në organizimin partiak në Këshillin vendor të Malësisë i cili tashmë ka një strukturë të gjerë me veprimtarë të rinj të cilët ndërkohë i janë bashkangjitur subjektit tonë.

Të bindur se përmes veprimtarisë me përkushtim të ASH do të ndërtojnë të ardhme më të mirë për Malësinë tonë këta djem dhe vajza të Malësisë pa kurrfarë hezitimi iu afruan subjektit më të madh shqiptar në Mal të Zi.

Duke përcjellur aktivitetet partiake në të gjitha trevat shqiptare në Mal të Zi, ditëve në vijim do të vazhdojmë të publikojmë punën dhe suksesete arritura në zgjerimin e degëve të ASH në hapësirën gjithë shqiptare ku vepron subjekti jonë politik.

Antarët e Këshillit (Degës) janë:

• Lindon Gjelaj, profesor i sociologjisë;
• Senad Gilaj, profesor dhe gazetarë ;
• Luigj Dedvukaj, magjistër i kulturës muzikore;
• Fatmir Beqiraj, profesor i kulturës fizike;
• Mark Lucgjonaj, magjistër i gjuhës shqipe;
• Smail Çunmulaj, inxhinier;
• Luigj Junçaj , mësuer;
• Robert Camaj, magjistët, jurist;
• Rexhep Çunmulaj, pedagog;
• Prelë Ujkaj, afarist;
• Leonora Gjeloshaj, ekonomiste;
• Lindita Gjonaj, edukatore;
• Albian Siniashtaj , jurist;
• Ruzhdi Lluka, inxhinier;
• Agron Dushaj, ekonomist;
• Admir Biorac, afarist;
• Kristjan Dukaj, magjistër i diplomacisë;
• Jasmin Nikaj, artist;
• Mark Gjokaj, mësues ;
• Allmedina Pepiq, biologe;
• Agron Gojçaj, afarist;
• Leon Dukaj, magjistër i kulturës fizike;
• Pjetër Gojçaj, magjistër i ekonomisë;
• Sandro Ivezaj, menaxher i emergjengjave;
• Prekë Ivanaj , student;
• Anton Nikaj , student;
• Valbona Sinishtaj, jurste;
• Vinko Lekocaj, inxhinier;
• Kristina Dushaj, profesoresh;
• Tomë Lucaj, magjistër i historisë;
• Nisho Gegaj, sportist;
• Rrok Berishaj , shkrimtar;
• Anton Gjonlekaj, profesor i kulturës fizike;
• Shtjefën Gjonaj, mësues;
• Anton Nucullaj, student;
• Romeo Dreshaj, student
• Emir Lulanaj, student;

Përmbërjen e Këshillit të Malësisë e ka propozuar Kordinatori, Z. Lindon Gjelaj, kurse e aprovoi Kryesia e ASH, në mbledhjen e mbajtur më 10.12.2018!

Me respekt,
Alternativa Shqiptare

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!