CEDEM: Alternativa Shqiptare subjekti më i fuqishëm shqiptar në MZ

Sipas hulumtimit të fundit të kryer nga Qëndra për demokraci dhe të drejtat e njeriut (CEDEM), në korpusin politik shqiptar në Mal të Zi, Alternativa Shqiptare është partia më e fortë shqiptare në Mal të Zi me përkrahje prej 1.6% në nivel shteti.

Në këtë hulumtim të realizuar në muajin dhjetor, nga subjektet nacionale figuron edhe Unioni Demokratik i Shqiptarëve më pëkrahje 1%.

Shperndaje