Shkarkohet Muhamed Gjokaj

Kryetari i deritanishëm i Agjencisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, Muhamed Gjokaj është shkarkuar nga detyra dje në seancën e Këshillit Administrativ të Kuvendit.

Këshilli Administrativ i Kuvendit për kryetar të ri të Agjencisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale zgjodhi, Sreten Radonjiq me 6 vota pro, kurse për anëtarë të Këshillit Bojan Obrenoviq dhe Muhamed Gjokaj. /Malësia.ME/

Shperndaje