Haradinaj: Paraqita fakte, serbët jo (Video)

I liruar me kusht në Francë, Ramush Haradinaj shpjegoi në telefon për televizionin KTV se çfarë ndodhi në Gjykatën e Kolmarit.

“Ne kemi paraqitur qëndrimet tona për pavlefshmërinë e fletë-ndalimit dhe lirimit me kusht. Nuk u shqyrtua pavlefshmëria për shkak se pala serbe nuk ka paraqitur akoma argumentet veta, por u pranua kërkesa jonë për lirim me kusht. E dhashë mendimin tim se ky është një abuzim në emër të ligjit nga Serbia”, tha Haradinaj.

Shperndaje