Rokshped padit Podgoricën për dëmin e krijuar

Kompania Rokshped nga Tuzi ka paditur kryeqyetetin Podgoricën për dëmin e krijuar për shkak të mos miratimit të planit urbanistik në Tuz, shkruajn mediat e vendit. Nga kjo kompani thonë se në vitin 2000 kanë nënshkruar marrëveshjen me kryetarin e atëhershëm Miomir Mugosha, por plani për objektin e tyre nuk u përfundua kurrë.

Lartësia e dëmit vlerësohet në gjysëm milioni euro dhe Rokshped kërkon që ajo të pëcaktohet saktësisht nga ekspertët financiar./TvTeuta/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!