Kuvendi i Kumunës së Tuzit do të mbahet me 21 mars

Siç mëson portali malësia.me, Kuvendi i Komunës së Tuzit, në përbërje të re do të mbahet ditën e ënjte, me 21 mars.

Sipas informacioneve që ne kemi, nga burime jo zyrtare, në këtë mbledhje do të verifikohen mandatet e këshilltarëve si dhe do të zgjedhet Kryetari i Parlamentit të Komunës së Tuzit!

/Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!