Posta e Malit të Zi hapi ekspoziturën edhe në ambientet e ndërtesës së Komunës së Tuzit

Posta e Malit të Zi ka hapur sot zyrtarisht ekspoziturën e saj edhe në ambientet e ndërtesës së Komunës së Tuzit, ku nga sot qytetarët e komunës sonë kanë edhe një ekspoziturë tjetër ku mund të kryejnë pagesat e tyre.

Hapja u bë nga kryetari i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj, kryetari i Kuvendit, Fadil Kajoshaj, si dhe nga përfaqësuesit e Postës së Malit të Zi drejtori ekzekutiv, Dragan Tufegxhiq dhe kryetari i bordit të drejtorëve të Postës së Malit të Zi, Igor Bullatoviq.

Komuna e Tuzit!

Mund të jetë një imazh i 9 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe ambiente të brendshme
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!