Gjeloshaj publikon shpenzimet e komunës gjatë 21 ditëve të karantinës

Kryetari i komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj ka publikuar donacionet dhe shpenzimet e komunës gjatë 21 ditëve të karantinës.

Komuna e Tuzit ka grumbulluar nga donacionet 248,008 € dhe 127,900 dollarë, ndërsa ka shpenzuar 172.473 euro dhe në pritje janë edhe faturimi i bukës, ilaçeve dhe materjalit harxhues.

Postimi i Gjeloshaj:

Deri ne keto momente kemi donacion ne total:

248,008.00 €
127,900.00 $

Secili cent harxhimi do te publikohet!

Me poshte specifikimi i harxhimeve deri sot. Jemi ne pritje te faturimit te bukes, ilaceve dhe materjalit harxhues…

Fotografia e Nik Gjeloshaj
Shperndaje