Kryeministri Markoviq, falenderime për Kryetarin Gjeloshaj dhe qytetarët e Tuzit

Dje në mbledhjen e Trupit Nacional Kordinues u vendos që nga sot të zbuten e masat e izolimit për komunën e Tuzit mbas 21 dite të izolimit total.

Në mbledhjen e Trupit Nacional Kordinues, kryeministri Dushko Markoviq
i ka shprehur falenderime Kryetarit të Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj dhe qytetarëve të Komunës për përgjegjësinë, jo vetëm për shëndetin dhe jetën e tyre, por për krejt qytetarët e Malit të Zi!

Markoviq tha se qytetarët e Tuzit jan shëmbull për të gjithë Malin e Zi.

Shperndaje