Gjukanoviq beson në një koalicion të gjërë me Demokratët dhe URA në të ardhmën

Presidenti i Malit të Zi Milo Gjukanoviq tha se i njeh kapacitetet demokratike në Demokratët dhe Lëvizjen Qytetare URA. Periudha kur Mali i Zi ishte ndarë në separatistë dhe unionistë është pas nesh, tani është ndarë në ata që duan dhe nuk duan në Evropë, tha Gjukanoviq në RTCG, me rastin e situatës aktuale politike në vend.

Ai tha se beson se është e mundur të arrihet një koalicion i gjerë në të ardhmen, shkruan CDM.

Problemi është se ndyshimet politika kan goditur vlerat themelore të Malit të Zi modern. Kjo politikë rrezikoi karakterin e Malit të Zi si një shtet qytetarë dhe sovran, tha Gjukanoviq.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!