Komisioni për zgjidhjen e probleme në arsimi shqip në Mal të Zi (Video)

Ministria e Arsimit në bashkpunim me Këshillin Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi para një viti ka formuar një komision për të zgjidhur disa nga problemet me të cilat ballafaqohet arsimi shqip në Mal të Zi.

Për punën e këti grupi të përbër nga përfaqësues të këshillit kombëtar dhe të institucioneve relevante arsimeore si dhe ekspert të lëndëve të indenditetit kombëtar ju ftojmë të ndiqni kronikën e përgaditur nga emisioni shqip në RTV e Malit të Zi.

Shperndaje