Podgoricë: Do përurohet poezia e Haxhi Shabani në gjuhën malazeze

Qendra për Ruajtjen e Kulturës së Pakicave në bashkëpunim me Bibliotekën Radosllav Lumoviq organizojnë përurimin e përmbledhjes me poezi të poetit Haxhi Shabani  në gjuhën malazeze me titullin „Amerika moja”.

Përurimi do të mbahet në  Podgoricë në Bibliotekën Radosllav Lumoviq, të martën më 14.06.2016, duke filluar në orën 19.

Në këtë veprimtari do të flasin kritiku letrar Vllatko Simunoviq, redenzenti i librit Bogiq Rakoçeviq dhe autori i librit, Haxhi Shabani.

Shperndaje