Dr. Pashko Camaj dekorohet me titull “Kalorës i urdhrit të Skenderbeut”

Me 12 qershor 2022 në New York u shenua 110 vjetori I Shoqatës panshqiptare Vatra, e cila me këtë rast organizoi Konferencën shkencore ndërkombëtare me temën: “Vatra – 110 vjet në shërbim të atdheut dhe kombit shqiptarë” në të cilën temat e kumtesave të veta mbi lidhjet ndër vite me Vatrën, I prezantuan personalitete të larta shqiptare.


Ndër personalitetet e shumta, I ftuar ishte edhe Presidenti I Republikës së Shqiprisë, Ilir Meta, I cili në ceremoninë e darkës festive ndau edhe Dekorata për shumë veprimtarë të diasporës shqiptare.
Me Dekoratë u shpërblye edhe veprimtarin e madh shqiptarë nga Malësia,Dr. Pashko Camaj, me titullin: ’’KALORËS I URDHRIT TË SKENDERBEUT’’./TvTeuta/

Shperndaje