Filluan përgatitjet për asfaltimin e rrugës së Kojës

Nënkryetari i komunë së Tuzit, Ivan Ivanaj njoftoi përmes facebook se kanë filluar përgatitjet për asfaltimin e rrugës së Kojës.

E premtuam dhe po e përfundojmë, thekson Ivanaj.

Ai shprehet se së shpejti fillojnë punimet në Sukruq, Dreshaj – Nënhelm, Kshevë, Triesh, Dinoshë, Milesh,…

Malësia po ndryshon!

#ForumiShqiptar

Shperndaje