Abazoviqi pas zgjedhjeve me DF

Udhëheqësi i Koalicionit e zeza në të bardhë, Dritan Abazoviq, pranoi se do të formojë koalicion pas zgjedhjeve me Frontin Demokratik (DF) dhe Malin e Zi Demokratike, shkruan CDM.

Abazoviq e konfirmoi këtë si mysafir në TV A1, ku i ftuar përmes video-lidhjeje ishte edhe biznesmeni i arratisur Dushko Knezheviq .

“Sa i përket aleancave politike pas zgjedhjeve, unë shoh tri kolona: një kolonë rreth URA, Demokratët dhe FD. Kjo është opozita. Të tjerët nuk janë opozitë, “tha Abazoviq.

Shperndaje