Deçiqi me golat e Camaj dhe Vulaj gjynjëzon Buduqnostin në mes të Podgoricës

Futbollistët e Deçiqit mundën në Podgoricë me rezultatin 2:0 kampionin aktual të Malit të Zi KF Buduqnost, në hapjen e sezonit të ri të Telekom Liga e Parë.

Fitorja u nënshkrua nga Ilir Camaj në minutën e 33-të dhe Kristijan Vulaj në minutën e 69-të.

Deçiqi, në këtë mënyrë e hapi sezonin në mënyrë fantastike dhe vazhdoi me lojëra të shkëlqyera, të cilat e karakterizonin në Ligën e Dytë vitin e kaluar./Malësia.ME/

<p>Pobjedu su potpisali Iljir Camaj u 33. i Kristijan Vuljaj u 69. minutu</p>“/></figure><figure class=<p>Pobjedu su potpisali Iljir Camaj u 33. i Kristijan Vuljaj u 69. minutu</p>“/></figure><p><br></p>
<div class=
Shperndaje