Rritje e vazhdueshme e përkrahjes

“Kryesia e Partisë demokratike të socialistëve në mbledhjen e mbajtur të mërkurën mbrëma, të cilën e drejtoi kryetari i PDS-së Millo Gjukanoviq, ka analizuar vijimin e deritashëm të aktiviteteve në prag të zgjedhjeve lokale në komunat Mojkovac, Petnicë, Ulqin, Tuz dhe Cetinë dhe shprehu kënaqësinë për, siç thanë, rritjen e vazhdueshme të përkrahjes të cilën qytetarët i japin PDS-së”, njoftohet nga kjo parti.

Thuhet se rrjeti partiak i aktivistëve të PDS-së ka fituar përkrahjen e plotë nga Kryesia që deri në zgjedhjet lokale të vazhdojë punën me tempo dhe entuziazëm të njëjtë, që garanton edhe fitore të sigurt dhe bindse të PDS-së.

Shperndaje