Guci: Partitë Shqiptare fitojnë Kryetarin e Kuvendit dhe nënkryetarin e komunës?

Në komunën e Gucisë është formua qeverisja e re lokale mes PDS-Koalicionit Shqiptarë dhe Partisë Boshnjake.

Nënkryetari i komunës, Kryetari i Kuvendit dhe sekretari i Kuvedit do të jenë nga rradhët e partive shqiptare.

Sipas marrëveshjes partive shqiptare do tu takojnë edhe disa sekretariate, drejtora dhe ndihmës drejtora.

Ndërsa Kryetare e Komunës do të jetë përsëri Anella Çekiq, nga PDS.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!