Zgjedhjet do ti mbikëqyrin 2600 vëzhgues

Zgjedhjet parlamentare në Mal të Zi do ti mbikëqyrin 2.600 vëzhgues.

Misionin më të madh vëzhgues do ta ketë Qendra për monitorim dhe hulumtim CEMI e cila Komisionit shtetëror të zgjedhjeve ia ka dorëzuar regjistrin prej 1400 vëzhgues, njofton portali Antena M. Misionin vëzhgues të Asamblesë parlamentare të OSBE për zgjedhje e përbejnë 33 deputetë nga 23 vende anëtare të kësaj organizatë ndërkombëtare.

Shperndaje