Mali i Zi dhe harmonizimi me legjislacionin e BE-së (Video)

Harmonizimi i legjislacionit me atë të Bashkimit Europian mbetet objektivi kryesor i Ministrisë së pakicave në procesin e anëtarësimit të Malit të Zi në BE.

Ministri i pakicave, Mehmed Zenka i tha Zërit të Amerikës se, kohëve të fundit, po bëhet plotësimi i ligjeve ekzistuese, por edhe zbatimi i përshtatshëm i tyre në praktikë. Korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salaj përgatiti kronikën që po transmetojmë:

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!