Bashkësia ndërkombëtare nuk e dëshiron një pjesë të FD në Qeveri

Në bisedimet për rikonstruktimin e Qeverisë nuk ka përparim, andaj zgjedhjet e jashtëzakonshme do të jenë e vetmja rrugëdalje, ka deklaruar profesori i Fakultetit juridik Nebojsha Vuçiniq në programin e mëngjesit të TVMZ.

Ai ka shtuar se një pjesë e FD është e perceptuar nga ana e Bashkësisë ndërkombëtare dhe e fuqive kryesore botërore  “si një organizatë ekstreme e djathtë e cila nuk do të duhej të jetë pjesë e pushtetit”. Mendoj se në këto bisedime nuk do të këtë përparim dhe se e vetmja rrugë dalje do të jenë zgjedhjet e reja të jashtëzakonshme ka theksuar Vuçiniq.

Shperndaje