Biznismen nga Tirana miliona investime nëse ASH fiton pushtetin

Të nderuar qytetarë,

Në vazhdën e aktiviteteve politike, për prezentimin e Progamit të Alternativës Shqiptare, sot me baskëpuntorët e mi u prita në Tiranë, në një takim vëllazëror me bisnismen të suksesshëm nga e mbarë Shqipëria.
Qëllimi im primar ishte që të prezentoj Programin tonë për zhvillimin e Malësisë, duke filluar nga fusha e ekonomisë, si dhe mundësitë e tyre për të investuar në Malësi.

Dua të ndaj me ju kënaqësinë time për atë çfarë u diskutua në takim. Gadishmëria e biznesmenëve për mundësinë e investimeve në Malësi është shumë shpresdhënëse!

Malësia me Timonin e ASH-së ka Program dhe ide konkrete për INVESTIME kapitale dhe zhvillimin e biznesit, si dhe për krijimin e vendeve të reja pune, andaj na jepni besimin që idetë tona ti jetësojmë!

Sinqerisht,
Nik Gjeloshaj
Alternativa Shqiptare
Voto nr. 7

Fotografia e Nik Gjeloshaj

Fotografia e Nik Gjeloshaj

Fotografia e Nik Gjeloshaj

Fotografia e Nik Gjeloshaj

 

Shperndaje
1 Comment