Gjeloshaj takon Erion Veliaj

Të nderuar qytetarë,

Në vazhdën e aktiviteteve politike për zhvillimin e Malësisë, sot në Tiranë u prita nga miku im, Erion Veliaj, kryebashkiak model edhe në rajon.

Dëgjova për eksperiencat, idetë dhe vizionet e tij, që ato të njëjtat ti aplikojmë për Malësinë.

Z.Veliaj është shumë i gatshmë që edhe me prezencën e tij, ekspertëve të shumtë që bashkia ka, të na ndihmoj për valorizimin e resurseve tona, me projekte konkrete edhe të përbashkëta.
E falëmnderova për perkrahje në procesin e arritjes së statusit të Komunës së Tuzit.

Z.Veliaj me kenaqësi pranoj idenë për binjakzimin e Tuzit dhe Tiranës.

Na Uroj që me 26 nëntor të jemi fitues të zgjedhjeve, se vetëm në këtë mënyrë do të vazhdojmë bashkëpunimin në çdo aspekt për të mirën e qytetarëve tonë!

Punë dhe Ide konkrete!

Sinqetisht,

Nik Gjeloshaj

Voto nr. 7

Fotografia e Nik Gjeloshaj

Shperndaje