Nik Gjeloshaj politikani shqiptar me mbështetjen më të madhe

Hulumtimi i CEDEM i publikuar sot tregoi se Kryetari i komunës së Tuzit dhe i Alternativës Shqiptare, Nik Gjeloshaj është politikani më i vlerësuar shqiptar në Mal të Zi me mbështetjen më të madhe të shqiptarëve.

Ndërsa sa i përket subjekteve politike, Alternativa Shqiptare është subjekti shqiptarë me mbështetjen më të madhe tregoi sondazh i kryer nga OJQ Qendra për Demokraci dhe të Drejtat e Njeriut CEDEM në periudhën nga 1 deri më 11 dhjetor.

Krahasuar me sondazhin e mëparshëm të CEDEM-it nga qershori i këtij viti, vërehet një trend i rritjes së Alternativës Shqiptare prej 1.8% në 2.4%.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!