Viti shkollor fillon më 31 janar

Ministria e Arsimit, Shkencës, Kulturës dhe Sportit, duke respektuar rekomandimet e Ministrisë së Shëndetësisë dhe masat momentale epidemiologjike, në pajtim me Sindikatën e Arsimit të Malit të Zi, solli vendimin që periudha e tretë klasifikuese të fillojë më 31 janar 2022, njoftohet nga kjo Ministri.

Siç thuhet, institucionet arsimore janë të obliguara që ditët e punës nga java e parë ti kompensojnë gjatë gjysmëvjetorit të dytë.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!