EEMZ hapi degën në Tuz: Pagesa e faturave për energjinë e konsumuar pa provizion

Elektroekonomia e Malit të Zi hapi sot degën e re moderne në Tuz, ku qytetarët përveç pagesës së faturave do të mund të nënshkruajnë edhe marrëveshjen për dinamikën e shlyerjes së borxheve, kontratat e furnizimit, si dhe të marrin të gjitha informacionet e nevojshme.

Drejtori Ekzekutiv i kompanisë, Nikolla Rovçanin, me rastin e hapjes së degës së re tha se Furnizimi i Njësisë Funksionale të EEMZ vazhdon të zgjerojë infrastrukturën e saj në të gjithë Malin e Zi. Ai shtoi se hapja e degës në Tuz është një nga aktivitetet e strategjisë së eliminimit të turmave dhe lehtësimit, duke pasur parasysh se, siç tha ai, tashmë gati 5.5 mijë konsumatorë do të kenë mundësi të përdorin shërbimet EEMZ në degën në Tuz.

Në hapësirën e re të zyrës në Tuz, konsumatorët mund të paguajnë faturat për energjinë e konsumuar pa provizion, të nënshkruajnë marrëveshje për dinamikën e shlyerjes së borxhit, kontratën e furnizimit, ankesat, ndryshimin e emrit të pronarit, si dhe mund të merren të gjitha informacionet rreth shërbimeve EEMZ.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!