Ulqini përgatitet për sezonin turistik (Video)

Komuna bregdetare e Ulqinit po bën përgatitjet për mbarëvajtjen e sezonit turistik duke përmirësuar infrastrukturën, si dhe me projekte për pastërtinë e ambjentit dhe akomodimin e turistëve. Manifestimi tradicional “Të gjithë për turizmin”, i cili u mbajte në fillim të këtij muaji, mblodhi me mijëra mysafirë nga rajoni e posaçërisht nga Kosova, të cilët hapen sezonin turistik dhe bënë promovimin e tij.

Shperndaje