Zjarr i madh në Dacaj të Rozhajës

Katër zjarre janë aktive në territorin e komunës së Rozhajës. Zjarri më i madhë është rreth katundit Dacaj.

Era e fortë e bën më të vështirë shuarjen e zjarrit, dhe sipas nformacioneve, në disa lokalitete janë të rrezikuara edhe shtëpitë./Malësia.ME/

Fotografia e Ali Daci
Foto: Facebook@p.vremeplov
Shperndaje