Beqaj: 410.000 euro investim në infrastrukturë lokale në Ulqin

Drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj dhe sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, Agron Ibrahimi qëndruan sot per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit.

Beqaj me kryetarin e Ulqinit Omer Bajraktarin nënshkroi kontratë prej 410.000 euro për investim në infrastrukturë lokale.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Shperndaje