Gjukanoviq: Mali i Zi synon me perkushtim vlerat evropiane

Mali i Zi synon me perkushtim vlerat evropiane dhe me konseguencë e afirmon antarësimin në UE si prioritet kyç i politikës së jashtme ka theksuar kryeministri Millo Gjukanoviq, duke shtuar se antarësimi i shpejtë në NATO paraqet inspirim të rëndësishëm në këtë drejtim, shkruan rtcg.

Gjukanoviq duke iu drejtuar anëtarve të Këshillit për politikë të jashtme të Parlamentit evropianë ka theksuar se pret se rezultatet e zgjedhjeve të sivjetme do të afirmojnë politikën e dialogut dhe të mirëkuptimit të cilën qeveria e ka promovuar me marrveshjen e arritur nëpjesën më të madhe të opozitës për zgjedhje të ndershme dhe të lira.

Shperndaje