Haxhibeti për “Rivierën e Ulqinit”: Partneri strategjik ishte i domosdoshëm

Drejtori i Organizatës Turistike të Ulqinit Fuad Haxhibeti, tha për televizionin Teuta se qiramarrja e një pjese të “Rivierës së Ulqinit” nga grupi Karisma mund të cilësohet si diçka pozitive, pasi pa një partner strategjik ajo nuk do të kishte të ardhme.

Sipas Haxhibetit, kjo ndërmarrje sezonin e kaluar pati rezultate rekord për sa i përket numrit të turistëve, por pa investime të reja nuk do të ishte i mundshëm përmirsimi i mëtejshëm. Kompania Karisma do të menaxhojë hotelet Olimpik dhe Belvi në 30 vitet e ardhshëm.

reklamo

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!