Shoqata ”KRAJA” shpreh shqetsim lidhur më aktivitetet ilegale të kishës serbe në malin e Rumisë

R E A G I M  

Shoqata Kraja shpreh shqetsim të thellë lidhur më aktivitetet ilegale të kishës serbe ne malin e Rumisë.
Ftojmë organet kompetente të komunes se Tivarit dhe qeverisë malazeze që të nderhyjnë menjeher për parandalimin e ndertimeve ilegale me pretekst uzurpues mbi malin e Rumisë.
Njekohsisht ftojmë subjektet politike shqiptare në Mal të Zi që të intervenojnë në organet shterore malazeze që kto punime të ndalen menjeherë.
U bejmë thirrje qytetarve shqiptar që të jenë të bashkuar dhe të ngrehin zerin kunder këti akti shemtues dhe njëkohsisht të ruajn qetsinë dhe to mos bien pre e provokimeve të ndryshme.
Shoqata “Kraja”
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!