Në Triesh të Malësisë u zbulua busti i Gjergj Kastriotit Skënderbeut

Sot në Triesh në Komunën e Tuzit para shkollës Fillore ”Gjergj Kastrioti Skënderbeu” është bërë zbulimi i bustit të heroit Kombëtarë Gjergj Kastrioti – Skënderbeu.

Të pranishëm ishin një numër i madh i qytetarëve nga Malësia por edhe nga Kosova, Shqipëri dhe Diaspora. Të pranishëm ishin edhe drejtuesit e Komunës së Tuzit, Kryetari i Komunës, Nik Gjeloshaj, Kryetari i Kuvendit, Fadil Kajoshaj, nënkryetaret e Komunës, Ivan Ivanaj dhe Haris Ramoviq, ambasadorët e Kosovës dhe Shqipërisë, Ridi Kurtezi dhe Ylber Hysa, drejtor gjeneral në Ministrin e Arsimit të Malit të Zi, Marash Dukaj, përfaqësues të Ministrisë së Kulturës së Malit të Zi…

Bustin e Skënderbeut e zbuluan kryetari i Komunës, Nik Gjeloshaj dhe drejtori i shkollës Nikollë Dukaj.

Së shpejti më shumë.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!