Gjeloshaj dhe Nimanbegu takim sot me mandatarin

Mandati për formimin e qeverisë së re, Zdravko Krivokapiq, do të fillojë negociatat sot me partitë e pakicave mbi pjesëmarrjen në qeveri, me një takim me përfaqësuesit e Listës Shqiptare “Genci Nimanbegu – Nik Gjeloshaj”.

Takimi pritet të zhvillohet sot në ora 11.

Në emër të Listës Shqiptare do të marrin pjesë Genci Nimanbegu dhe Nik Gjeloshaj.

Qëllimi i kësaj liste është të diskutojnë vetëm kërkesat programore dhe kanë përgatitur një listë të kërkesave për të cilat është shkruar në media, por në detaje./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!