Monstat: Në Ulqin rritet numri i popullsisë

Ulqini është njëra nga pesë komunat në të cilën vitin e kaluar është shënuar rritja e numrit të popullsisë, tregojnë rezultatet e Entit shtetëror për statistikë – Monstat.

Lëvizje pozitive të banorëve kanë edhe komunat e Podgoricës, Budvës, Tivarit dhe Tivatit.
Kështu, për shembull, në fund të vitit të kaluar në territorin e komunës zyrtarisht ishin 86 banor më shumë se në vitin 2013, që do të thotë se tani në Ulqin jetojnë pak më shumë se 20 mijë banorë./Ul.info/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!