Ndërtesat më të famshme botërore solidarizohen me Francën (Video)

Pas ngjarjeve tragjike në Francë qytetet të mëdha botërore janë ndriçuar me ngjyrat e flamurit të Francës në shenj solidariteti dhe dhembjeje për vikimat e sulmit terrorist.

Në shenjë solidariteti dhe mbështetje për qytetarët e Parisit dhe të gjithë Francën, Ura Milenijum në Podgoricë në orët e pasditës së djeshme është ndriçuar me ngjurat e flamurit të Republikës së Francës.

Edhe objekti i Kryeministrisë në Tiranë është ndriçuar me ngjyrat e flamurit francez.

https://www.youtube.com/watch?v=-w6P7BgvlHs

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!