Terror psikologjik në Paris, pas një alarmi të rrëjshem për sulm! (Video)

Policia franceze ka mohuar se në orët e fundit ka pasur një tjetër sulm me armë në Paris, raporton Reuters.

Qindra qytetarë të grumbulluar në Sheshin e Republikës, që ishin mbledhur në homazhe për viktimat e sulmeve në Paris, nisën të iknin me vrap dhe panik pas një alarmi të rrejshëm se ishin dëgjuar disa të shtëna.

https://www.youtube.com/watch?v=GilGic2jg6Y

https://www.youtube.com/watch?v=KNr39mXo50Y

Shperndaje