Nxënësit shqiptar nga Ulqini, Tuzi, Plava dhe Gucia u pritën në Presidencën e Shqipërisë

Nxënësit e shkollave të mesme në gjuhen shqipe nga Mali i Zi u pritën në Presidencën e Republikës së Shqipërisë nga Flamur GASHI – Keshilltar për Çeshtjet e Rajonit dhe Diasporen i Presidentit të Republikes së Shiperisë,  Sh.T.Z. Ilir META.

Fotografia e Flamur Gashi

Njoftimi i Flaur Gashit:

Me nxenesit shembullor te shkollave te mesme ne gjuhen shqipe, nga: Ulqini, Tuzi, Plava dhe Gucia…

Kenaqesi e veçante qe sot, ne diten e 111 vjetorit te fillimit te punimeve te Kongresit te Alfabetit ne Manastir, te prisja ne emer te Presidentit te Republikes Sh.T.Z. Ilir META, ne Institucionin e Presidences nje grup nxenesish shembullor dhe arsimtaret e tyre te shkollave te mesme ne gjuhen shqipe nga Ulqini, Tuzi, Plave e Gucia ne Mal te Zi.

Ky grup me nxenes dhe arsimtar, nen organizimin e Keshilli Kombetar te Shqiptareve ne Mal te Zi – me kryetar z. Faik NIKA , vizituan edhe “Panairin e Librit 2019”.

#JamShqiptar…🇦🇱

Fotografia e Flamur Gashi
Fotografia e Flamur Gashi
Shperndaje