Qeveria vendos: Në marshin e LGBT-së ministrat Zenka dhe Ljumoviq

Sot qeveria e Malit të Zi morri vendim që në paradën e sivjetme të krenarisë, në emër të Qeverisë do marrin pjesë ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave Mehmet Zenka dhe ministri i kulturës Janko Ljumoviq.

Para dy javëve Këshilli organizativ i Montenegro prajd-it dhe organizata Kvir Montenegro, e kanë ftuar ministrin për të drejtat e njeriut dhe pakicave Mehmed Zenken që të marrë pjesë në Paradën e krenarisë, e cila është caktuar për 17 dhjetor./Malësia.ME/

Shperndaje