Shkrela: Më kërcënuan dhe më shan nënën shqiptare (Video)

Deputeti i Partisë Demokratike të Socialistëve dhe kryetari i Këshillit Administrativ Luigj Shkrela, ka deklaruar se dje gjatë trazirave në korrdorin e Kuvendit të Malit të Zi, është kërcënuar dhe fyer mbi baza nacionale dhe personale nga deputetët e Frontit Demokratik.

Personalisht Millan Knezheviq më ka kërcënuar se do më thejë edhe këmbën tjetër, si dhe më ka quajtur shiptar të shoqëruar me fjalë që edukimi im personal dhe i familjes nuk më lejon që ti bëjë publike ato fjalë, tha Shkrela.

Shkrela tha se është fyer edhe nga deputetët tjerë të FD, ku Millutin Gjukanoviq i ka sharë nënën shiptare.

Në vendin tonë nuk janë të vlerësuar meshkujt të cilët kërcënojnë, kjo është një tipar i njerzve të dobët të cilët në mungesë të argumenteve ata përdorin kërcënime dhe fyerje, është shprehur Shkrelja.

Kujtojmë se dje Parlamenti i Malit të Zi votoi për heqjen e imunitetit deputetëve të Frontit Demokratik (DF) Andrija Mandiq dhe Millan Knezheviq dhe pas heqjes së imunitetit deputetët e FD të cilët së bashku me disa qindra përkrahës të tyre protestonin para Parlamentit, kanë hyrë në Parlament punën e të cilit e bojkotojnë nga zgjedhjet e 16 tetorit dhe sulmuan dhe fyen deputetët e Partisë Demokratike të Socialistëve./Malësia.ME/

https://www.instagram.com/p/BQiR-_ijLNs/?taken-by=malesia.me

Shperndaje