Abazoviq: Është arrestuar drejtori i Të Mirave Detare dhe zyrtarë tjerë të kësaj ndërmarrje

Është arrestuar drejtori i Të Mirave Detare, Predrag Jellushiq, së bashku me zyrtarë të tjerë të kësaj ndërmarrje publike, njoftoi Zëvendës Kryeministri Dritan Abazoviq.

Pavarësisht nga të gjitha pengesat, lufta e vendosur kundër korrupsionit vazhdon – shtoi ai.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!