Qeveria bie nëse buxheti nuk propozohet deri më 31 mars?

Qeveria e Zdravko Krivokapiq do të bjerë nëse nuk e paraqesin propozimin e buxhetit në Kuvend deri më 31 mars. Gjegjësisht, afati kushtetues për propozimin e buxhetit skadon më 31 mars, në përputhje me nenin 110 të Kushtetutës, dhe nëse ky afat nuk plotësohet, vjen te përfundimi i mandatit të Qeverisë.

Sipas CDM, Qeveria e Malit të Zi nuk do të miratojë projekt-buxhetin e shtetit për vitin 2021 dhe nuk do ta dërgojë atë në Kuvend për miratim në seancën me 18 mars është paralajmëruar nga Kryeministri Zdravko Krivokapiq dhe Ministri i Financave dhe Mirëqenies Sociale Millojko Spajiq.

Malësia.ME

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!