Marrëveshja me shumë gjasa do të nënshkruhet të mërkurën

Marrëveshja për zgjedhje të lira dhe të ndershme, më shumë gjasa do të nënshkruhet të mërkurën më 20 prill, mëson Pobjeda nga burime të shumta nga opozita.

Seanca e Kuvendit në të cilën duhet të zgjidhen anëtarët e rinj të Qeverisë, do të mbahet në fund të prillit ose në fillim të majit.

Ndërkohë në fundjavë do të takohën organet e partive Demos, Lëvizjes Qytetare URA dhe Partisë Social Demokrate të cilën duhet të autorizojë kryetarët e këtyre partive Miodrag Lekiq, Zharko Rakçeviq dhe Ranko Krivokapiq për të nënshkruar marrëveshjen.Marrëveshjen në emër të PDS do duhet të nënshkruajë kryetari i kësaj partije Millo Gjukanviq./Malësia.ME/

Shperndaje