Dukaj: Kopshti në Tuz do të filloj punën në shtator (Video)

Drejtori gjeneral i Ministrisë së Arsimit, Marash Dukaj në një intervisët për Mozaikun në RTMZ, tha se koshti i fëmijëve i cili është duke u ndërtuar në Tuz do të fillojë me punë në muajin shtator.

Shuma e paraparë për këtë projekt është 1,65 milion euro dhe financohet nga Banka për zhvillim e Këshillit të Europës.

Dukaj deklaroi se së shpejti do të fillojë ndërtimi i kopshtit edhe në Ulqin dhe Plavë./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!