Ministri Dukaj i ftuar në Samitin për sigurinë kibernetike në Lituani

Ministri i Administratës Publike, Marash Dukaj do të qëndrojë në Republikën e Lituanisë, me rastin e pjesëmarrjes në Samitin e Kampionëve Kibernetikë.

Në periudhën nga 17 deri më 19 prill 2023, do të udhëheqi delegacionin e Malit të Zi që do të qëndrojë në Vilnius të Republikës së Lituanisë, me rastin e pjesëmarrjes në Samitin e Kampionëve Kibernetikë (”Cyber Champions Summit”) – lidhja ndërmjet Transatlantikut dhe rajonit Aziatiko-Paqësor organizuar nga Qendra Rajonale për Mbrojtjen Kibernetike.


Do të kem takime të shumta bilaterale me zyrtarë të lartë që do të marrin pjesë në këtë samit.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!