Rastoder: Nuk vjen në konsideratë tërheqja e Fjalorit, as nuk kemi ndërmend të kërkojmë falje!

Anëtari i Këshillit për hartimin e Fjalorit të Akademisë malazeze të Arteve dhe Shkencave dhe profesor universiteti, Sherbo Rastoder, ka deklaruar se tërheqja e Fjalorit nuk vjen në konsideratë por që korigjimin e tij e detyronë secilin institucion përgjegjës dhe normal.

Rastoder poashtu ka thënë se ekipit të autorëve as nuk u bien ndërmend të kërkojnë falje.

Puna në fjalorë është një nga projektet më të mëdha, kapitale me rëndësi nacionale dhe Akademia si institucion serioz shtetëror, të gjitha vërejtjet i mirëpretë, ka thën Rastoder./Malësia.ME/

Skandaloze: Beçanoviq përkrah fjalorin e CANU, as nuk më bje ndërmend të propozoj tërheqjen e tij

CANU: Veprimi i Gjeloshaj njoftim i mundshëm për hapjen e çështjeve më të mëdha

Brkoviq: Veprimi i Gjeloshaj krim ndaj…

Shperndaje
1 Comment